x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă are o serie de întâlniri importante la Bruxelles

Viorica Dăncilă are o serie de întâlniri importante la Bruxelles

05 Dec 2018   •   11:48
Viorica Dăncilă are o serie de întâlniri importante la Bruxelles

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte, miercuri, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, şi cu membrii Colegiului Comisarilor. 
Prim-ministrul va avea miercuri dimineaţa o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, iar apoi se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene şi va participa, împreună cu delegaţia guvernamentală, la un dejun de lucru cu membrii Colegiului Comisarilor. 
La finalul întrevederilor, premierul Dăncilă şi preşedintele Comisiei Europene vor susţine o conferinţă de presă comună. 

”O să auzim și care sunt prioritățile României în această președinție, cum vom lucra pe mai departe împreună, pentru că despre asta este vorba în următoarele șase luni. Miniștrii din România sunt cei care vor trebui să păstreze echilibrul la toate ședințele. Trebuie să facem pace în UE, să găsim acea linie subțire de mijloc cu care toată lumea să fie de acord și să fie adoptate dosarele. Și avem dosare grele, Brexit, bugetul UE, sunt foarte multe interese, oameni care se pun pe picioarele din spate pentru a-și apăra ideile” a explicat Sabina Iosub la Antena 3.

Sursa: Antena 3

×