x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă: „Nu voi vota pentru referendum, având în vedere ultimele intervenții publice ale dlui președinte Klaus Iohannis”

Viorica Dăncilă: „Nu voi vota pentru referendum, având în vedere ultimele intervenții publice ale dlui președinte Klaus Iohannis”

24 Mai 2019   •   22:47
Viorica Dăncilă: „Nu voi vota pentru referendum, având în vedere ultimele intervenții publice ale dlui președinte Klaus Iohannis”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere”, că era hotărâtă să participe la referendum, dar s-a răzgândit din cauza ultimelor declarații ale președintelui Klaus Iohannis. 

În urma ultimelor intervențiie ale președintelui Iohnnis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea, le-am transmis tuturor colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această atitudine a dlui președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum.” a declarat Viorica Dăncilă. 

Premierul Viorica Dăncilă a sperat că președintele Klaus Iohannis va da dovadă de un pic de imparțialitate, dar ultima declarație a acestuia a fost cea care i-a arătat planurile președintelui și anume că ”vrea un alt guvern, un guvern mai bun. E clar că folosește referendumul în interesul campaniei electorale și a partidului pe care-l reprezintă”. 

”Nu voi ridica cele două buletine pentru referendum, nu voi vota pentru referendum, având în vedere ultimele intervenții publice ale dlui președinte Klaus Iohannis” a conchis Viorica Dăncilă, la Antena 3

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă