x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă, o nouă conferință de presă. „ Românii s-au săturat de aroganță, de absența președintelui”

Viorica Dăncilă, o nouă conferință de presă. „ Românii s-au săturat de aroganță, de absența președintelui”

21 Noi 2019   •   18:05
Viorica Dăncilă, o nouă conferință de presă. „ Românii s-au săturat de aroganță, de absența președintelui”
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a invitat din nou jurnaliştii la o dezbatere, în cadrul căreia îşi va prezenta programul de Guvernare, astăzi, la ora 18.00. 

Vorbim de o lansare a proiectului de țară pe care vrea să îl pună în aplicare Viorica Dăncilă în următorii cinci ani, dacă va fi aleasă de poporul român să îl reprezinte.

”Am vorbit cu mii de oameni în această campanie, zeci de deplasări, am avut discuții cu tot felul de oameni. Românii s-au săturat de aroganță, de absența președintelui, s-au săturat să fie priviți de sus”

„Vreau ca fiecare român să știe trei lucruri: sunt un om care vrea ca bunăstarea poporului să fie pe primul loc, voi lupta contra celor care vor să arunce România în sărăcie. Nu voi promulga legi să alunge România în austeritate. Sunt un om care își iubește țara și poporul.

Țin cu românii și cu România. Nu mi-am vorbit țara de rău în afara granițelor. Sunt un om cu frica de Dumnezeu și am teama de a nu greși cu ceva în fața românilor. Pot sta cu fruntea sus azi, pentru că nu am luat nicio decizie împotriva românilor. Vă promit că voi munci mai mult decât ceilalți președinți pe care i-a avut România în ultimii 30 de ani. Mandatul meu va fi acela al președintelui mediator(...)

Vreau să îmi iau un angajament în fața românilor. Nu voi încălca Constituția cum a făcut-o Klaus Iohannis. Un președinte cinstit nu are nevoie de imunitate, voi lua măsuri în acest sens. Voi prezenta un raport de activitate, ori de câte ori voi fi invitată în fața Parlamentului. Voi promova clasa de mijloc, comercianții, fermierii. Voi organiza trimestrial ședințe CSAT, iar în caz de criză voi convoca CSAT în maxim 2 de ore. Voi face cel puțin două vizite pe lună pentru a vorbi cu cetățenii.”, a spus Dăncilă.

 

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă