x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar

Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar

30 Noi 2020   •   21:50
Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, îl critică pe Ludovic Orban pentru participarea la lansarea unui imonomodulator la Institutul Cantacuzino: „Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar. Atât s-a putut”.

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflați la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o «realizare a partidului», oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă «ei chiar muncesc, nu stau degeaba». Și când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferință de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

El acuză că, la trei ani de la militarizare, după milioane de euro investiți fără niciun plan și nicio direcție, Institutul nu a produs nimic altceva decât „o gaură și mai mare în buget și multe pensii speciale”.

„Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizație de punere pe piața - un fel de extras de măceșe care se va putea vinde și la Plafar. Atât s-a putut. PS ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, adaugă Voiculescu.

Institutul Cantacuzino a lansat pe piață, în prezența premierului Ludovic Orban, un supliment alimentar care va crește rezistența organismului la infecții, în special ale tractului respirator superior.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu