x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu, ironii la adresa lui Cîțu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

Voiculescu, ironii la adresa lui Cîțu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

27 Mai 2021   •   16:52
Voiculescu, ironii la adresa lui Cîțu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a lansat pe pagina sa de socializare mai multe mesaje ironice la adresa lui Florin Cîțu. Voiculescu susține că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului: „recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu domnul Florin Cîțu”.

 

 

Fostul ministru a distribuit o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e „săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...".

Pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze, Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi. Mesajele transmise de autorități răspund și la întrebarea „Ce conține vaccinul?”.

Premierul Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu florin citu