x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: La momentul actual nu pot să spun că am acceptat propunerea lui Diaconescu

Zgonea: La momentul actual nu pot să spun că am acceptat propunerea lui Diaconescu

18 Feb 2010   •   00:00

Deputatul PSD Valeriu Zgonea, care figurează pe lista celor nominalizaţi de Cristian Diaconescu pentru funcţiile din conducerea centrală a partidului, a declarat că, deocamdată, nu a acceptat propunerea acestuia.



"Sunt onorat de propunerea făcută de Cristian Diaconescu. Am avut mai multe discuţii, i-am trimis şi ieri seară un sms în care i-am spus că am avut propuneri şi din partea altor candidaţi, înainte de ofera făcută de el", a declarat Zgonea, citat de Mediafax. Zgonea a precizat că îşi ia răgaz până vineri pentru a lua o decizie.

"Din respect şi din principiu, aştept să văd dacă actualul lider al partidului îmi va face onoarea să mă includă în lista pe care o va propune el pentru conducerea PSD. Am o propunere şi de la Victor Ponta de a face parte din echipa lui, am, de asemenea, şi de la Miron Mitrea", a continuat el.

Zgonea a adăugat că l-a sunat pe Diaconescu inclusiv joi, acesta fiind la Cluj, transmiţându-i că îi va da vineri un răspuns definitiv dacă acceptă să intre în echipa lui.

"Nu pot să spun în acest moment să am acceptat propunerea făcută de Cristian Diaconescu. Mă onorează, dar i-am transmis că mai am nevoie de timp, astăzi şi mâine, mai vorbim, şi îi transmit opţiunea mea definitivă vineri", a conchis Zgonea.

×
Subiecte în articol: politic