x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: PSD se îndreaptă către prăpastie; sunt suficienţi oameni care pot prelua conducerea

Zgonea: PSD se îndreaptă către prăpastie; sunt suficienţi oameni care pot prelua conducerea

25 Apr 2016   •   11:05
Zgonea: PSD se îndreaptă către prăpastie; sunt suficienţi oameni care pot prelua conducerea
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

PSD se îndreaptă către prăpastie, a afirmat, luni, preşedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, adăugând că sunt suficienţi de mulţi cei care pot prelua şefia interimară a social-democraţilor.

''PSD se îndreaptă către prăpastie. (...) Sunt suficient de mulţi oameni cinstiţi şi corecţi care pot prelua astăzi conducerea partidului. (...) Îmi cunosc foarte bine limitele. (...) PSD trebuie să fie condus de oameni integri, decenţi şi responsabili. Când ai cele mai multe voturi exprimate în toate alegerile ai o anumită responsabilitate. (...) Sunt un membru şi rămân un membru fidel, chiar dacă voi fi demis, dacă mi se va retrage sprijinul'', a spus Zgonea la sediul PSD.

CITEȘTE ȘI: Dragnea: Vineri m-a sunat Klaus Iohannis și mi-a cerut demisia. Nu are dreptul

El a adăugat că nu s-a ales singur în funcţia de preşedinte executiv sau de preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar în PSD sunt destui oameni care pot ocupa interimar şefia partidului.

"Eu sunt un om care îmi cunosc limitele. Eu cred că sunt suficient de mulţi oameni cinstiţi şi corecţi în acest partid care pot să asigure o conducere interimară. Nu trebuie să-i lăsăm pe cei care astăzi candidează sub povara problemelor liderilor. Este datoria noastră ca partid social-democrat modern, dacă nu vrem să rămânem un partid cu o singură voce - laude conducătorului iubit", a afirmat Zgonea.

În opinia sa, PSD-ul trebuie să fie condus de oameni integri, decenţi şi responsabili. "Trebuie să explicăm oamenilor, în campanie, de ce trebuie să fim realeşi. Asta e opinia mea şi nu mi-o schimb. Să nu credeţi că n-am mai trecut prin astfel de momente. Sunt şi rămân un membru fidel. Dacă mi se retrage sprijinul, mă supun deciziei lor", a completat Valeriu Zgonea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea liviu dragnea