x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Agențiile Loteriei Române se redeschid din 15 iunie

Agențiile Loteriei Române se redeschid din 15 iunie

13 Iun 2020   •   16:29
Agențiile Loteriei Române se redeschid din 15 iunie

Agențiile Loteriei Române se redeschid gradual din 15 iunie, începând cu ora 14:00. Primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor.

Aceasta a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu data respectivă.

Măsuri de prevenție

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție.

Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

Jucătorii au câteva responsabilități: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

 

Loteria Română desfăşoară activitate de interes public naţional în domeniul jocurilor de noroc, în scopul realizării cadrului organizat pentru satisfacerea cererii naturale de joc în rândul populaţiei şi crearea fondurilor necesare finanţării obiectivelor de interes public naţional.

Acţiunile Loteriei Române sunt deţinute în totalitate şi în mod exclusiv de statul român.

Rețeaua de vânzare a Loteriei Române numără peste 1900 de agenții, proprii și mandatare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: loteria română