x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social COVID-19: 15 jandarmi din Craiova sunt infectați

COVID-19: 15 jandarmi din Craiova sunt infectați

29 Apr 2020   •   09:44
COVID-19: 15 jandarmi din Craiova sunt infectați

Numărul jandarmilor de la Gruparea Mobilă Craiova găsiți pozitiv la testul pentru coronavirus a ajuns la 15. Încă șapte au fost examinați, în cursul zilei de ieri, și s-a constatat că luaseră virusul, după ce, anterior, un număr de opt fuseseră diagnosticaţi cu COVID-19. Detașamentul de 70 de militari a fost retras pentru a fi testat.

Primul militar a ajuns la spital, împreună cu socrii săi, în seara de 23 aprilie, cu simptome ale infecţiei cu noul coronavirus. În urma anchetei epidemiologice, au fost testaţi şi soţia, şi copilul jandarmului, care au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi internaţi în spital.

Cei 15 jandarmi din cadrul grupării depistaţi pozitiv la coronavirus fost internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.Tot în spital se află şi familia unuia dintre ei. Restul jandarmilor din Gruparea Mobilă Craiova sunt izolaţi la domiciliu, împreună cu familiile lor. În izolare se află şi alte persoane care, în urma anchetei epidemiologice, au fost stabilite ca fiind contacţi ai jandarmilor infectați.

×