x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Dana Budeanu, după tragedia din Serbia: „Toate problemele din școală se rezolvă cu reguli stricte”

Dana Budeanu, după tragedia din Serbia: „Toate problemele din școală se rezolvă cu reguli stricte”

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   17:00
Dana Budeanu, după tragedia din Serbia: „Toate problemele din școală se rezolvă cu reguli stricte”
Sursa foto: antena3CNN

După tragedia din Serbia, unde au murit 8 elevi împușcați de un coleg, Dana Budeanu spune că în școlile din România trebuie introduse reguli stricte.

Printre măsurile care ar trebui aplicate în unitățile de îmnvățământ sunt interzicerea telefoanelor mobile și introducerea unuformei

„Copiii vor să aparțină. În SUA sau în Marea Britanie, elevii care au terminat liceul sau facultatea încă mai poartă uniforma de colegiu. Asta înseamnă să vrei să mergi la școală, și să nu vrei să mergi la școală să ataci profesorii.

Copilul trebuie să fie învățat să respecte școala și trebuie să fie încurajat să-i placă să meargă la școală", a spus creatoarea de modă la emisiunea lui Mihai Gîdea de la antena3CNN

Dana Budeanu mai spune că eleviii trebuie să fie educați cu reguli și cu asumarea consecinețelor. 

„Toate problemele din școală se rezolvă cu niște reguli stricte, precum interzicerea telefoanelor mobile sau purtarea uniformei.

De ce să nu existe camere în clase? Pentru ce este necesar acordul părinților? Instituțiile sunt cele care trebuie să stabilească regulile.

Sunt niște reguli pentru care nimeni nu trebuie să ceară aprobare. Toate națiile care au civilizat lumea au făcut-o cu forța", a afirmat aceasta. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: dana budeanu serbia crime scoala