x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Imagini virale pe TikTok. Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia

Imagini virale pe TikTok. Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   17:30
Imagini virale pe TikTok. Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia
Sursa foto: observator

Proprietarul unei Dacii vechi a început să plângă după ce și-a vândut mașina. Bărbatul a deținut autoturismul timp de 34 de ani. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele sociale.

Video viral: Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia, mașina lui de 34 de ani. Reacțiile internauților: "Nu aș fi luat-o"

Momentul a fost filmat de cumpărător iar imaginile au ajuns apoi pe internet. În video se vede cum vânzătorul stă lângă mașină și îi dau lacrimile. 

Impresionat de durerea omului, noul proprietar a ieșit din mașină și l-a luat în brațe, spunându-i să plece acasă.

"Uite-l, mă, săracul... Bre, mi-e milă de matale, îmi vine să te iau în brațe. Du-te acasă", spune cumpărătorul mașinii, în filmare.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul și-a vândut vechea Dacie, probabil a avut nevoie de bani și a trebuit să renunțe la ea, potrivit dcnews.ro.

Videoclipul a strâns într-un timp scurt peste 200.000 de aprecieri. Din comentarii reiese că vânzătorul este din Brașov. 

Reacții pe internet

Mulți oameni au scris că i-ar fi plătit omului mașina, dar i-ar fi lăsat-o lui.

"Cea mai întreținută Dacie din Brașov. Îl știu pe domnul, în fiecare zi ștergea și curăța la mașină. Avea grija de ea ca de icoană!", a scris un bărbat.

"Nu aș fi luat-o, îi dădeam banii și plecam. Rupe sufletul în mine", a scris o femeie.

"Aici nu e vorba de Dacie. E vorba de sentimente și amintiri trăite cu acea mașina . E o diferența", a scris un alt internaut.

"Odată cu mașina s-a încheiat și o etapă din viața lui, de acolo vin lacrimile", a scris altcineva.

"Dacă o vinzi, sună-mă! Jur ca îi înapoiez mașina!", a scris un tânăr.

"Noi, generația tânără, nu vom ști niciodată ce înseamnă atașamentul față de un lucru care l-am cumpărat cu sudoarea frunții. Se vede ce însemna pentru el", a scris altcineva.

"Posibil sa fi ajuns în situația sa o vândă din cauza situației în care suntem cu toții...scumpiri, inflație, credite...trebuie înțeles omul", comentat o femeie.

"Uitați ce înseamnă să pui suflet și sa întreții o mașină bună și cu care omul și-a făcut treaba atâția ani...noi acu le schimbam la 4-5 ani", a comentat un alt internaut.

"În 1989, așteptai 1 an pentru achiziție, a dat o avere pe ea. 90.000 lei aveau valoare. Acum, cât a luat pe ea, nu poate face mare lucru", a scris cineva.

"Am plâns și eu cu el. E greu sa te despărți de anumite chestii care te-au ajutat și te-au urmat pe unde ai avut nevoie", a spus un alt internaut.

 

"Am plâns și eu cu el. E greu sa te despărți de anumite chestii care te-au ajutat și te-au urmat pe unde ai avut nevoie", a spus un alt internaut.

 

 

×
Subiecte în articol: Dacia tiktok vanzare brasov