x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Încă un martor anti-Dragnea la ÎCCJ

Încă un martor anti-Dragnea la ÎCCJ

17 Ian 2018   •   12:30
Încă un martor anti-Dragnea la ÎCCJ

Magistraţii de la Instanţa Supremă au audiat ieri patru martori în dosarul în care Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre ale PSD la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Jenica Dumitru, fostă şefă la Resurse umane la DGASPC Teleorman, a declarat marţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că a discutat cu directoarea instituţiei, Alesu Floarea, despre cele două angajate care lucrau de fapt la PSD: „Mi-a spus că nu este treaba mea şi că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Liviu Dragnea, ştie de această situaţie”, a relatat Dumitru în fața instanței. Ea a recunoscut că cele două angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica, nu veneau la serviciu şi îşi desfăşurau de fapt activitatea la sediul PSD Teleorman.

Bombonica n-a semnat

Martora Dumitru a recunoscut că ea a întocmit fişele de pontaj cu prezenţa la serviciu a celor două angajate, deşi acest lucru ar fi trebuit să îl facă Bombonica Prodana, fosta soție a lui Dragnea, care le era şefă.

 

×