x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Medic de la Ambulanța Vaslui, acuzat că refuză să resusciteze pacienți

Medic de la Ambulanța Vaslui, acuzat că refuză să resusciteze pacienți

10 Iul 2019   •   20:16
Medic de la Ambulanța Vaslui, acuzat că refuză să resusciteze pacienți

Un medic de la Ambulanța Vaslui este acuzat de colegii săi că uneori nu resucitează pacienţi aflaţi în stop cardio-respirator. De asemenea, acesta întârzie la serviciu și a părăsit echipajul în timp ce transporta un pacient.

Reprezentanţii sindicatului Serviciului Judeţean de Ambulanța Vaslui au făcut o sesizare către conducerea instiuţiei şi către corpul de control al DSU. Raportul DSU a fost înaintat Comisiei de Disciplină, ce urmează să stabilească modul în care va fi medicul sancţionat pentru faptele sale.

„Noi am făcut o sesizare unităţii cu unele probleme. După, a fost sesizat şi Corpul de Control al DSU, al domnului Raed Arafat, care a fost la Vaslui, au stat câteva ore, au verificat nişte fişe, unele înregistrări de pe la dispecerat”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Leonte Condurache, liderul de sindicat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Colegii săi prezintă situaţii în care medicul de la Ambulanța Vaslui refuză să resusciteze un pacient aflat în stop cardiorespirator.

„Atunci când ajunge la caz şi constată că pacientul nu...........

Citește mai departe AICI

×