x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Moartea subită a unei adolescente din Vrancea. A murit după o sângerare nazală. „La începutul anului a căzut într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală”

Moartea subită a unei adolescente din Vrancea. A murit după o sângerare nazală. „La începutul anului a căzut într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală”

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   12:15
Moartea subită a unei adolescente din Vrancea. A murit după o sângerare nazală. „La începutul anului a căzut într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală”

O adolescentă din Vrancea a murit după o sângerare nazală.

Andreea avea 15 ani și locuit în comuna Bălești, din județul Vrancea. Ea a murit subit, marți, după ce i-a curs sânge din nas. Fata era dintr-o familie săracă și numeroasă, mai avea 6 frați, printre care o soră geamănă și doi frați vitregi. Însă toți se înțelegeau bine. 

Ea nu avea afecțiuni cronice cunoscute iar cu o seară înainte era veselă și se simțea bine. Însă a doua zi i-a spus bunicului ei că îi este rău, îi curgea sânge din nas și a mers la baie. Când s-a întors i-a spus că a vomat sânge iar după câteva minute a leșinat. Ceilalți membri ai familiei au anunțat medicul de familie și au chemat salvarea. 

"Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat, și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9:30 a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. 

La începutul anului a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. 

Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment", a spus tatăl vitreg al fetei, potrivit observatornews.ro.

Din primele informaţii reiese că fata a sufereit un stop cardiorespirator. Sunt așteptate rezultatele autopsiei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: andreea vrancea sângerare nazală deces