x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Pandemia de COVID-19: Peste 63% dintre români consideră că au nevoie de cursuri de socializare

Pandemia de COVID-19: Peste 63% dintre români consideră că au nevoie de cursuri de socializare

29 Dec 2020   •   14:00
Pandemia de COVID-19: Peste 63% dintre români consideră că au nevoie de cursuri de socializare

Peste 63% dintre români consideră că au nevoie de socializare în această perioadă afectată de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, mulți apelează la programe online de îmbunătățire a abilităților de relaționare, pentru setarea obiectivelor și a unor planuri de acțiune necesare atât în careiră, cât și în viața personală, arată studiul Reveal Marketing Research.

Sunt astfel preferate ședințele de dezvoltare peresonală individuală pentru depășirea blocajelor și a credințelor limitative.

66% dintre tinerii din generația Millenials, care nu sunt implicați într-o relație, sunt interesați de astfel de cursuri, urmați de tinerii profesioniști - 64%.

Totodată, 71% dintre familiile tradiționale și 68% dintre familiile moderne și-au exprimat interesul pentru programele online de îmbunătățire a abilităților de relaționare. 

Femeile sunt cele care se arată mai preocupate de dezvoltarea lor, selectând în proporție de 68% această opțiune, comparativ cu 58% dintre bărbați.

Mai mult de jumătate din adulții fără partener -52% sunt preocupați de același lucru și consideră utile astfel de programe. Deși au un procent mai scăzut, comparativ cu celelalte segmente, aproape jumătate dintre seniorii pensionari - 48% ar fi interesați să participe la un program care să îi ajute să își descopere punctele lor forte. 

Mediafax

×
Subiecte în articol: socializare