x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Pentru patru zodii, inceputul de an va fi un dezastru

Pentru patru zodii, inceputul de an va fi un dezastru

11 Dec 2017   •   18:55
Pentru patru zodii, inceputul de an va fi un dezastru

Pentru patru semne zodiacale, astrele prezic un inceput de an complicat. Ceea ce nu inseamna ca dificile vor fi toate cele 12 luni ale anului. Oricum, fericirea depinde numai de dumneavoastra!

 

Gemeni

Anul acesta ati avut destule momente de plictiseala, ba chiar de disconfort, dar 2018 va fi pentru dumneavoastra deosebit de productiv, ajutandu-va sa transformati in realitate chiar si cele mai indraznete dorinte! In primele luni insa va veti confrunta cu unele probleme si neintelegeri in viata personala. Fiti mai fermi, mai hotarati in clipele grele si nu uitati ca tot raul spre bine! Nu va impacienti: incepand cu luna aprilie, veti avea parte de o gramada de emotii pozitive si de succes in tot ceea ce intreprindeti.

Leu

Anul 2017 a fost plin de invataminte si foarte roditor. Ati trait multe momente interesante, v-ati hotarat sa acceptati schimbari indraznete si ati cunoscut oameni importanti pentru viata dumneavoastra. 2018 va fi la fel de bun, dar va incepe nu asa cum v-ati fi dorit. Toate problemele insa veti reusi sa le rezolvati cu brio, iar la primavara chiar veti uita de ele. Planificati cat mai multe calatorii in anul care vine si fiti pregatiti pentru impresii de vara de neuitat.

Fecioara

Sunteti plini de inspiratie, de idei minunate si emotii care va aduc fericirea si incredere in sine. Universul v-a inzestrat cu forta, ceea ce inseamna ca puteti face fata tuturor dificultatilor care pot aparea in viata dumneavoastra la inceputul anului viitor. Aceste provocari vor fi ca o lectie utila, care va va ajuta sa mergeti inainte. Nu va pierdeti curajul, nu fiti dezamagiti, pentru ca schimbarile care va asteapta vor fi doar in bine!

Sagetator

Daca v-ati planificat calatorii la inceputul anului viitor, astrele va indeamna sa fiti deosebiti de precauti si pregatiti pentru vesti neplacute. Inainte de a pleca la drum, este bine sa mai analizati planurile si sa gasiti timp pentru a verifica daca, intr-adevar, totul este pregatit, astfel incat nici un obstacol sa nu va stea in cale. Pentru cei care nu si-au planificat deplasari, totul va fi perfect, iar 2018 se anunta destul de bun si cu foloase.

×