x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Povestea unei românce din Spania păcălită de un fals Brad Pitt: „Mi-a spus că mă iubeşte”

Povestea unei românce din Spania păcălită de un fals Brad Pitt: „Mi-a spus că mă iubeşte”

de Redacția Jurnalul    |    28 Mar 2024   •   13:30
Povestea unei românce din Spania păcălită de un fals Brad Pitt: „Mi-a spus că mă iubeşte”
Sursa foto: Hepta

O româncă din Spania şi-a pierdut toţi banii după ce a fost abordată online de o persoană care i-a spus că este Brad Pitt. 

O românca din Spania a rămas fără bani în cont, după ce a crezut că "vorbeşte" cu Brad Pitt

 

Elena locuiește în localitatea Ourense și a fost contactată şi invitată să facă parte dintr-un grup VIP pe TikTok.

Ea a crezut că a fost invitată chiar de Brad Pitt, așa că i-a dat datele personale pentru a avea acces în grupul select. Discuțiile între cei doi au continuat pe Whats App, unde bărbatul a reușit să câștige încrederea femeii, cu poze și documente false. 

După mai multe discuții online, actorul i-a spus româncei că vrea să îi trimită un cadou. După un timp acesta a spus că respectivul colet a fost reţinut la vamă, iar ea trebuia să facă un transfer bancar în valoare de 1.020 de euro.

„Am făcut transferul prin MoneyGram, am mers să-l caut și nu exista. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasă.

Le-am trimis 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. În plus, au toate datele mele: NIE (codul fiscal spaniol) și adresa mea. Totul, pentru că atunci când faci un abonament îți cer totul. Vreau doar să știu cine este cu adevărat în spatele acestei escrocherii”, a spus Elena, potrivit gândul.ro.

Într-un final, românca şi-a dat seama că a fost victima unei escrocherii şi a anunţat poliţia.

„Poliţia spune că ce s-a întâmplat este foarte grav, pentru că suplinirea identității, tâlhăria, sunt infracțiuni. Mi-a spus că e aici (n.r Spania) de luni şi este foarte dezamăgit că sunt tăcută. Nu-l blochez, îl las aşa ca să am dovezi. I-am spus din noiembrie să nu se joace mult cu mine că sunt o femeie simplă. Sunt loială pentru că sunt pe internet. Dar dacă mă prinde te denunţ.

Am ştiut din start cine este, cum a vorbit cu mine. Îi era frică. M-a întrebat dacă sunt jurnalistă. Dacă îl blochez, el se întoarce mereu. Nici nu ştiu cum să-l scot din telefon. M-am simţit foarte rău, pentru că nu sunt deloc proastă, şi pot să mă trezesc, şi când o fac încep să pun întrebări. Îmi spune că mă iubește mult, cu inimioare, sărutări, îmbrățișări. Au o tehnică sentimentală", a spus femeia unei publicaţii locale.

×