x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Anunț INEDIT pe internet. Un român vinde o icoană semnată de Isus Hristos. "Cel mai trist este că sunt oameni care chiar cred”

Anunț INEDIT pe internet. Un român vinde o icoană semnată de Isus Hristos. "Cel mai trist este că sunt oameni care chiar cred”

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2023   •   20:30
Anunț INEDIT pe internet. Un român vinde o icoană semnată de Isus Hristos. "Cel mai trist este că sunt oameni care chiar cred”
Sursa foto: Facebook/Silviu Iliuță

Un român vinde online o icoană despre care spune că este semnată chiar de Isus Hristos. Anunțul a făcut mii de vizualizări pe internet.

"Icoană originală din Ierusalim cu autograful lui Iisus (dreapta jos). E puțin crăpată, dar asta pentru că e prea sfințită. Mai multe detalii pe acatist”, se arată în descrierea postării. Prețul de vânzare este de 2.500 de lei, scrie antena3CNN.

Mesajul a ajuns rapid de platformele de socializare iar utilizatorii au postat zeci de mesaje. 

"La câtă prostie zace în nația asta îndobitocită de popi și religii, eu cred că s-a vândut în maxim 5 minute de la postare”.

"Cel mai trist este că sunt oameni care chiar cred”.

"Pot autentifica semnătura! Preț decent! Ofer certificate omologate de Dumnezeu”.

"Împreună cu moaștele lui Adam semnate de Eva”.

"Cred că ar putea promova și deschide o linie telefonică directă cu Iisus. Ar stă prostimea în așteptare fără să se supere”.

"Am și eu trei acasă. Una e semnată cu creionul și două cu pixul cu pastă verde. A zis că El e mai pe bio, eco”.

 

×
Subiecte în articol: icoana isus hristos online