x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social VIDEO România, stat polițienesc. Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia a fost încătușat: "Oare vor să ascundă ceva?”

VIDEO România, stat polițienesc. Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia a fost încătușat: "Oare vor să ascundă ceva?”

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   13:30
VIDEO România, stat polițienesc. Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia a fost încătușat: "Oare vor să ascundă ceva?”

România nu este doar țara în care autoritățile nu-i protejează pe cetățeni, dar acționează chiar împotriva celor pe care ar trebui să-i apere.

În mod incredibil, poliția are un comportament dictatorial și încalcă cele mai elementare drepturi civile. După ce a închis ochii ani de  zile la afacerile ilegale și periculoase de la stația GPL din Crevedia, îi încătușează chiar pe localnicii care au fost grav afectați de explozii.

Astfel că ginerele soților care au murit din cauza exploziilor s-a ales cu dosar penal. Soția a murit în curte, arsă de vie, iar soțul a făcut infarct când a văzut-o.

Ulterior, fiica lor a mers împreună cu soțul ei în casa părinților, însoțiți de un pompier, pentru a hrăni animalele și a lua diverse lucruri. 

Femeia a povestit cum a fost bruscată de polițiști, care s-au comportat cu ea și cu soțul ei ca și cum ar fi fost hoți sau criminali. 

Mai mult, aceștia i-au pus cătușe soțului ei și l-au dus la secție pentru că i-a filmat cu telefonul mobil. 

”Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă, iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul, în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris femeia pe Facebook.

 

”Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???”, mai spune femeia. 

 

×