x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Stupoare. Cum a rezolvat Inspectoratul Școlar Sibiu situația profesorului de religie care se masturba în oră

Stupoare. Cum a rezolvat Inspectoratul Școlar Sibiu situația profesorului de religie care se masturba în oră

02 Feb 2018   •   16:18
Stupoare. Cum a rezolvat Inspectoratul Școlar Sibiu situația profesorului de religie care se masturba în oră

Inspectoratului Școlar Județean Sibiu a transmis vineri un comunicat de presă în care anunță finalizarea cercetărilor în cazul profesorului de religie acuzat că s-ar fi masturbat în timpul unei ore.

”Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică a comunicat Inspectoratului Școlar Județean Sibiu concluziile cercetării și măsurile care s-au luat, astfel:

În privința doamnei diriginte a clasei în cauză, conducerea Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică a declanșat procedura de cercetare disciplinară în vederea stabilirii dacă aceasta a avut cunoștință de incident. Comisia de cercetare disciplinară de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică a constatat ca doamna profesor diriginte nu se face vinovată de „mușamalizarea” incidentului. În urma analizei raportului Comisiei de cercetare disciplinară constituită la nivelul Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică, Consiliul de administrație al instituției a hotărât în ședința din 29.01.2018 să nu se aplice nicio sancțiune pentru doamna profesor diriginte.

În ceea ce privește situația elevelor implicate în incidentul din 18.01.2018, Consiliul de administrație al Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică, întrunit în ședința din 29.01.2018, a analizat situația și a votat aplicarea unei sancțiuni de mustrare scrisă și scăderea notei la purtare pentru cele trei eleve, pentru că au înregistrat filmul și l-au distribuit fără acord, ținând cont de legislația în vigoare. Menționăm faptul că există posibilitatea ca sancțiunea să fie anulată conform art 26. din Statutul Elevului, dacă elevele dau dovadă de un comportament fără abateri în perioada următoare. Anularea sancțiunii se face de către conducerea Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică.

Bizar este că în comunicatul ISJ Sibiu nu se pomenește absolut nimic despre preotul care a fost acuzat de gesturi obscene.

×
Subiecte în articol: profesor