x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social București: Trei adolescenți au furat telefoane mobile din magazine

București: Trei adolescenți au furat telefoane mobile din magazine

10 Noi 2022   •   11:10
București: Trei adolescenți au furat telefoane mobile din magazine

Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți că au furat telefoane mobile din câteva magazine din București.

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit Poliției Capitalei, pe 21 octombrie, Secția 19 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 17 octombrie două persoane necunoscute, cu sprijinul altei persoane, au sustras mai multe telefoane mobile, dintr-un magazin, din Sectorul 5.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiți de comiterea faptei sunt trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, a mai stabilit Poliția.

De asemenea, din verificările efectuate, s-a stabilit că la data de 7 noiembrie doi dintre bănuiți, împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, ar mai fi sustras telefoane mobile, dintr-un alt magazin, din Sectorul 2, aceștia fiind prinși în flagrant, de către polițiști din cadrul Secției 8 Poliție, la scurt timp de la comiterea faptei. În urma efectuării controlului corporal, asupra tinerilor au fost găsite trei dintre telefoanele sustrase.

„Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, bănuiții de 17, respectiv 18 ani, ajutați de tânărul de 15 ani, ar fi pătruns în incinta unui magazin din Sectorul 5, apoi, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras mai multe telefoane mobile, pe care le-ar fi smuls dintr-un panou, deconectându-le de la sistemul de alarmă, prejudiciul fiind estimat la suma de 13.000 de lei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Cei în cauză au fost reținuți și ulterior au fost plasați sub control judiciar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: telefoane mobile furt