x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Victor Costache, anunță întâlnire cu omologul francez, neconfirmată de acesta

Victor Costache, anunță întâlnire cu omologul francez, neconfirmată de acesta

de Dan Constantin    |    06 Feb 2020   •   14:42
Victor Costache, anunță întâlnire cu omologul francez, neconfirmată de acesta
Sursa foto: Lucian Alecu

Victor Costache , ministrul Sănătății din cabinetul demis, anunța o vizită în Franța în perioada 4-6 februarie.

În program este menționată ca principală acțiune oficială o întâlnire cu  Agnes Buzyn, Ministrul Solidarității și Sănătății în guvernul francez. Potrivit comunicatului existent pe site-ul MS, CEI DOI MINIȘTRI URMAU SĂ ANALIZEZE UN MEMORANDUM DE COLABORARE ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII, deci  întâlnirea nu era una protocolară. 

Pe site-ul ministerului francez însă nu figurează nici o mențiune despre această întâlnire. Pe agenda oficială a doamnei Agnes Buzyn nu figurează întâlnirea cu omologul român. Sunt trecute, pe zile și ore, toate acțiunile din perioada 3-7 februarie, singura întâlnire cu un alt ministru al sănătății din UE, FIIND CEA CU OMOLOGUL DIN GERMANIA.

 Victor Costache a susținut o comunicare la Institutul național de chirurgie de la Paris, miercuri 5 februarie,la ora 15, exact în orele în care la București se vota moțiune de cenzură care a condus la căderea guvernului. Adică, a început comunicarea ca ministru, și s-a trezit ,,mort”, vorba madamei Turcan, la sfârșitul ei, fără funcție.

×
Subiecte în articol: Victor Costache