x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod roșu de ploi și vijelii în Brașov, Hunedoara, Vâlcea și Gorj

Cod roșu de ploi și vijelii în Brașov, Hunedoara, Vâlcea și Gorj

31 Iul 2021   •   16:20
Cod roșu de ploi și vijelii în Brașov, Hunedoara, Vâlcea și Gorj

Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări nowcasting cod roșu de ploi și vijelii pentru mai multe localități din judele Brașov, Hunedoara, Vâlcea și Gorj, în special pentru zona înaltă.

Potrivit ANM, codul roșu pentru județul Brașov este valabil până la ora 16.30 și vizează zona de munte, de la peste 1.800 de metri și Vama Buzăului. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

În județul Hunedoara, codul roșu este valabil până la ora 16.00 și vizează localitățile Petroșani, Vulcan, Lupeni, Uricani, Aninoasa și zona de munte de la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

În județul Gorj, este cod roșu până la ora 15.45, în zona de munte, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

Și în Vâlcea este cod roșu până la ora 15.40 Sunt vizate localitățile Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești și zona de munte de la peste 1.800 de metri. Aici se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.
 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod rosu vijelii