x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Mii de persoane blocate pe sosele inzapezite din centrul Spaniei

Mii de persoane blocate pe sosele inzapezite din centrul Spaniei

08 Ian 2018   •   07:48
Mii de persoane blocate pe sosele inzapezite din centrul Spaniei

Vremea geroasă şi ninsorile abundente au provocat haos în Spania, mii de persoane fiind nevoite să-şi petreacă aproape tot weekend-ul în autovehicule, scrie presa spaniola, citand serviciile de urgenţă.

 

Pe autostrăzile A-6 şi AP-6, care se îndreaptă către nord-vest din capitala ţării, Madrid, mii de persoane au rămas blocate în maşini din cauza ninsorilor abundente, drumurile fiind închise în regiunea Castilla-Leon unde 240 de soldaţi din Unitatea militară pentru urgenţe au fost mobilizaţi pentru a-i ajuta pe cei înzăpeziţi în provincia Segovia.

În alte zone ale ţării, 1.400 de persoane şi-au petrecut noaptea într-o sală de sport din oraşul Alsasua după ce autostrada A-1 a fost închisă în provincia Guipuzcoa din Ţara Bascilor, în timp ce traficul pe autostrada AP-68 a fost blocat peste noapte în apropiere de oraşul Haro din La Rioja.

Direcţia Generală de Trafic din Spania a recomandat şoferilor ''să nu conducă în zonele cele mai afectate până când vom şti cum va evolua furtuna'', a precizat sursa citată. AGERPRES.

×
Subiecte în articol: Spania ninsori abundente