x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 24 februarie. Averse și descărcări electrice

PROGNOZĂ METEO 24 februarie. Averse și descărcări electrice

23 Feb 2016   •   18:57
PROGNOZĂ METEO 24 februarie. Averse și descărcări electrice
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Valorile termice vor fi mai scăzute față de intervalul anterior, dar se vor menține peste normalul perioadei în întreaga țară cu excepția zonelor de vest și nord. Temperaturile vor fi cuprinse între -5 și 17 grade. Cerul va avea înnorări accentuate și, pe arii extinse, în sud-estul teritoriului, se vor înregistra ploi cu caracter de aversă și descărcări electrice. În zonele montane vor fi precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Și în Capitală, se vor înregistra ploi temporare și descărcări electrice.


Azi
-5/17
Temperaturile vor marca o ușoară scădere. Se vor înregistra înnorări în întreaga țară, iar ziua va ploua local în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. La altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Joi
-6/12
Vremea va continua să se răcească, în special în regiunile sudice și estice. Cerul va avea înnorări, în vestul, nord-vestul și centrul țării, iar pe arii restrânse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie. În zona montană va ninge. Vântul va sufla slab și moderat.

Vineri
-1/12
Deși vremea este într-un proces de răcire, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă. Cerul va avea înnorări, se vor înregistra ploi locale, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 16
Craiova 13
Timişoara 9
Sibiu 8
Suceava 5
Galaţi 11
Constanţa 14
Cluj-Napoca 7
Bacău 6
Baia Mare 8
Iași 7
Oradea 8
Reșița 15
Pitești 16
Brașov 11


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 07:03
Soarele apune: 17:56

Presiunea atmosferică în mmHg: 754
Viteza vântului în km/h: 11 km/h

 

×
Subiecte în articol: vremea