x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo, 4 aprilie: Cer senin și temperaturi în creștere

Prognoza meteo, 4 aprilie: Cer senin și temperaturi în creștere

04 Apr 2016   •   12:10
Prognoza meteo, 4 aprilie: Cer senin și temperaturi în creștere

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, devenind mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 0 și 14 grade, iar cele maxime între 11 și 25 de grade . Cerul va fi mai mult senin în marea parte a teritoriului, dar în a doua parte a zilei se vor înregistra unele înnorări în vestul și nordul țării. Izolat, ar putea fi averse de ploaie. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață. Și în Capitală, temperaturile vor fi peste normele specifice perioadei, iar vântul va sufla slab.

 

Azi

0/25

Vremea se va menține predominant caldă și frumoasă. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul lunii aprilie. Cerul va fi senin în întreaga țară, dar se vor înregistra unele înnorări după-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Marți

3/27

Temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă în toate regiunile țării. În vestul, nordul și centrul teritoriului se vor înregistra înnorări, iar local, vor fi ploi slabe, însoțite de descărcări electrice. Izolat, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab.

 

Miercuri

6/28

Vremea va fi în continuare prea caldă pentru această dată, temperaturile înregistrând o creștere. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporare, iar dupa-amiaza și seara, vor fi averse de ploaie și posibile descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 21

Craiova 21

Timişoara 25

Sibiu 22

Suceava 20

Galaţi 19

Constanţa 11

Cluj-Napoca 21

Bacău 20

Baia Mare 23

Iași 19

Oradea 24

Reșița 22

Pitești 20

Brașov 20

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:51

Soarele apune: 19:47

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 762

Viteza vântului în km/h și direcția: 6 km/h (S-SE)

×
Subiecte în articol: vremea prognoy ameteo