x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo până pe 5 iunie. Unde va ploua

Prognoza meteo până pe 5 iunie. Unde va ploua

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   08:15
Prognoza meteo până pe 5 iunie. Unde va ploua

Meteorologii estimează că, în următoare două săptămâni, temperaturile vor fi uşor mai scăzute faţă de cele normale sau normale, apoi se va încălzi. În prima săptămână din iunie, va ploua mult în partea de sud a țării.

Săptămâna 8 - 15 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sudvestice și local în cele centrale, dar și deficitar în nord-estul extrem al țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15 - 22 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de
nord-vest a țării, iar în rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Săptămâna 22 - 29 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 29 mai - 5 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în regiunile nordice și nord-estice, dar și local excedentare în extremitatea de sud a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza meteo ploaie