x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru luna ianuarie. Vreme bună și temperaturi mai mari decât în mod obișnuit

Prognoza METEO pentru luna ianuarie. Vreme bună și temperaturi mai mari decât în mod obișnuit

31 Dec 2021   •   08:21
Prognoza METEO pentru luna ianuarie. Vreme bună și temperaturi mai mari decât în mod obișnuit
Sursa foto: Hepta

Prima luna din an vine cu vreme bună și temperaturi mai mari decât în mod obișnuit. Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Va ploua și ninge puțin în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 3 – 10 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10 – 17 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunilie intracarpatice, dar local și în cele estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 17 – 24 ianuarie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 24 - 31 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință deficitară în toată țara.

 

×
Subiecte în articol: ninsoare prognoza meteo