x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză meteo pentru septembrie: Temperaturi mai mari decât cele normale

Prognoză meteo pentru septembrie: Temperaturi mai mari decât cele normale

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   09:45
Prognoză meteo pentru septembrie: Temperaturi mai mari decât cele normale

Temperaturile în septembrie se vor situa peste cele specifice perioadei. Precipitațiile vor fi excedentare până pe 11 septembrie, potrivit prognozei pentru perioada 28 august - 25 septembrie, transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Săptămâna 28 august - 4 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice și local în cele vestice, centrale, sudice și estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 4 - 11 septembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 11 - 18 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18 - 25 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: septembrie prognoza