x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi peste cele obișnuite de Revelion. Prognoza meteo până la 1 ianuarie 2024

Temperaturi peste cele obișnuite de Revelion. Prognoza meteo până la 1 ianuarie 2024

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   10:30
Temperaturi peste cele obișnuite de Revelion. Prognoza meteo până la 1 ianuarie 2024
Sursa foto: Hepta

Vremea va fi schimbătoare în luna decembrie, cu temperaturi peste cele obișnuite de Revelion. Meteorologii prognozează precipitații abundente în primele două săptămâni din decembrie, apoi normale perioadei.

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna decembrie.

Săptămâna 4 - 11 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice.Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sudest a țării, dar și deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11 - 18 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitvă mai accentuată în regiunile intracarpatice.Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 18 - 25 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest
interval în toate regiunile.

Săptămâna 25 decembrie - 1 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza meteo ianuarie