x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme caldă, vineri, în Capitală. În weekend, vremea se răcește și devine instabilă

Vreme caldă, vineri, în Capitală. În weekend, vremea se răcește și devine instabilă

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2024   •   10:29
Vreme caldă, vineri, în Capitală. În weekend, vremea se răcește și devine instabilă
Sursa foto: Shutterstock/Top 4 orașe din România pe care merită să le vizitezi

Vremea va fi caldă vineri în Capitală, iar maximele vor ajunge la 29 de grade Celsius. Potrivit prognozei emise de ANM, în weekend se răcește și vremea devine instabilă.

Astfel, până sâmbătă dimineața, temperaturile vor continua să crească, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27...29 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

De sâmbătă până duminică dimineață, vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate după-amiaza și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

De duminică până luni dimineața, vremea se va răci și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

Luni, cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vreme capitala weekend