x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber 9 mantre pentru prosperitate și abundență

9 mantre pentru prosperitate și abundență

de Moira Dună    |    31 Ian 2024   •   21:30
9 mantre pentru prosperitate și abundență
Sursa foto: Hepta

Avem o singură nevoie comună și aceasta este de prosperitate. Dorința de bunăstare emoțională și spirituală este comună tuturor oamenilor. Toți ne dorim o viață plină de oportunități, stabilitate financiară și bunăstare generală. Dar, uneori, indiferent ce facem sau cum planificăm lucrurile, universul pur și simplu nu este în favoarea noastră. 

Iată 6 mantre despre care se crede că oferă prosperitate și abundență:

Gayatri Mantra

Dedicată zeiței Gayatri, Mantra Gayatri este considerată una dintre cele mai vechi și mai puternice cântece vedice. Mantra se găsește în Rig Veda și este o cerere pentru iluminare spirituală, înțelepciune și îndrumare divină. Gayatri Mantra este o rugăciune universală pentru bunăstarea tuturor oamenilor și a altor viețuitoare.

Pentru a intrepreta Mantra Gayatri, cel mai bine este să stai într-un mediu liniștit, concentrându-te pe respirație și permițând cuvintelor mantrei să realizeze magia. Sunetul OM și energia cuvintelor creează o energie pozitivă în jurul tău, care ajută la atragerea prosperității cu o minte mai limpede.

Se crede că intonarea regulată a mantrei Gayatri atrage energie pozitivă.

Om Gan Ganpataye Namah

Dedicată Domnului Ganesha, care înlătură obstacolele și aducător de noroc, mantra Ganesh este o cântare atât pentru succes, cât și pentru prosperitate. Potrivit tradițiilor, Lord Ganesha este venerat la începutul oricărei noi afaceri sau proceduri pentru a asigura o călătorie lină și fără obstacole.
Mantra recunoaște măreția Domnului Ganesha și îi caută binecuvântările pentru succes și prosperitate.

Se crede că, dacă interpretezi această mantră cu sinceritate și concentrare, fie în tăcere, fie cu voce tare, ajută la îndepărtarea obstacolelor și aduce abundență.

Durga Mantra

Dedicată zeiței Durga, această mantră este dedicată energiei divine feminine. Este o chemare către zeiță să-și aducă folosească puterea, protecția și prosperitatea. Mantra salută Zeița în toate formele ei și îi caută harul.

Se crede că intonarea acestei mantre cu devotament și o inimă pură va aduce energiile protectoare și hrănitoare ale zeiței Durga, iar intonarea regulată va aduce curaj, abundență și bunăstare.

Om Vasudhare Swaha

O mantră dedicată zeiței budiste Vasudhara, a abundenței și prosperității În multe tradiții budiste, Vasudhara este considerată zeița bogăției și fertilității. Mantra este o ofrandă către zeița Vasudhara, care îi caută binecuvântările pentru bogăția materială și spirituală.

Intonarea acestei mantre cu o intenție clară și un sentiment de recunoștință se crede că atrage prosperitatea. Oamenii care scandează această mantră o fac în timp ce se gândesc sau vizualizează fluxul abundenței în viața lor.

Lakshmi Mantra

Dedicată zeiței hinduse Lakshmi, a bogăției și prosperității, această mantră este o invocație puternică pentru a atrage abundența și bunăstarea financiară.
Aceasta combină mantrele bija sau mantrele semințe „Hreem” și „Shreem” iar scanarea acestei mantre cu o minte concentrată și o inimă deschisă, fie în tăcere, fie cu voce tare, se crede că aduce o mare prosperitate și abundență.

Kuber Mantra

Această mantră este dedicată Lordului Kuber, zeul hindus al bogăției și trezorierul bogățiilor din lumea materială. Mantra este asociată cu abundența, transformarea și chemarea energiilor divine să binecuvânteze cu prosperitate și bunăstare.
Cantarea acestei mantre cu sinceritate și o minte concentrată se crede că atrage abundența financiară și stabilizează condiția economică. Se spune că intonarea regulată a mantrei ajută la îmbunătățirea bunăstării generale.

Om Namah Shivaay

Dedicată zeului Shiva, se crede că mantra „Om Namah Shivaya” atrage energie pozitivă și abundență. Cantarea acestei mantre ajută la dezvoltarea unei atmosfere armonioase, aliniază persoanele cu forțele universului și promovează claritatea minții și gândirii. Se crede că practica regulată a intonării acestei mantre îndepărtează obstacolele și contribuie la o viață echilibrată și pozitivă. Natura meditativă a mantrei sporește bunăstarea și prosperitatea.

Dhanakarshana Mantra​

Mantra înseamnă, în esență, „O, Lord Kubera, dăruiește-mi bogăția”. Această mantră este o cerere către Lord Kubera, trezorierul ceresc, pentru abundență financiară. „Om” este sunetul universal, „Kleem” este sunetul pentru atracție, iar „Vittagrahani” înseamnă „dăruitor de bogăție”.

Cântarea OM

Cantarea mantrei Om a fost o practică spirituală de mii de ani și se crede că are numeroase beneficii. Sunetul Om este considerat a fi cea mai sacră și mai puternică mantră din yoga, hinduism și budism. Se spune că reprezintă esența universului și a întregii creații. Interpretarea regulată a acestei mantre nu este doar un exercițiu spiritual; oferă, de asemenea, beneficii pentru sănătate care ne pot îmbunătăți bunăstarea fizică, mentală și emoțională.
Cantarea Om poate ajuta la prosperitate și abundență prin crearea unei energii pozitive în jurul tău. Mantra Om este adesea denumită „sunetul universului” și are o putere imensă, notează indiatimes.com.

×
Subiecte în articol: mantre abundenta prosperitate