x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Alex Filip, în lacrimi la „Ultimul Trib”: „Este singurul lucru care m-ar putea dãrâma!”

Alex Filip, în lacrimi la „Ultimul Trib”: „Este singurul lucru care m-ar putea dãrâma!”

11 Ian 2019   •   19:03
Alex Filip, în lacrimi la „Ultimul Trib”: „Este singurul lucru care m-ar putea dãrâma!”

Competiţia devine din ce în ce mai acerbã la „Ultimul Trib”, emisiune difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, iar dorul de casã şi de cei dragi începe sã se resimtã din ce în ce mai puternic la toţi concurenţii rãmaşi în luptã. Iar când la toate acestea se adaugã şi o perioadã lungã de nesomn, lucrurile devin din ce în ce mai greu de suportat.

            „Nu ne mai arde de glume, de alte activitãţi, nu ne mai arde de nimic, suntem foarte obosiţi, suntem extenuaţi. Avem o lunã de zile de când stãm în condiţiile astea…suntem la capãtul voinţei!”, va mãrturisi Alex Filip la întoarcerea în satul malgaş, dupã o noapte întreagã în care nu s-au putut odihni deloc din cauza ploii torenţiale care le-a pãtruns în adãpost.

Deşi recunoaşte cã se bucurã cã au ajuns din nou în sat, mãcar pentru faptul cã aici alimentaţia este puţin mai variatã, din punct de vedere psihic se simte mult mai rãu. „Aici sunt foarte mulţi copii, iar eu sunt foarte ataşat de copiii mei şi, emoţional, mã dãrâmã lucrul acesta!”, va mãrturisi Alex, cu ochii în lacrimi. Amintindu-şi de clipele în care a vorbit cu ei la telefon, dupã un bonus primit în urma unei probe câştigate, Alex a mai spus cã despãrţirea de copiii sãi i se pare cel mai greu lucru: „Este singurul lucru care m-ar putea dãrâma!”, a mai completat el.

            Şi pentru Lemuri, somnul pare sã fie o problemã, în special din pricina unui şoarece care tot dã târcoale adãpostului lor de pe insula pustie. „Eram obişnuit cu o anumitã calitate a vieţii şi aici am învãţat sã trãiesc la nişte standarde la care nici nu m-aş fi gândit, fãrã nimic…iar asta mã face sã apreciez viaţa foarte mult!”, va mãrturisi şi Mircea Zamfir.

Cum se vor descurca concurenţii rãmaşi în lupta pentru cucerirea trofeului „Ultimului Trib”, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

×