x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena 1, anunţ oficial în legătură cu viitorul "Next Star"

Antena 1, anunţ oficial în legătură cu viitorul "Next Star"

18 Aug 2015   •   15:00
Antena 1, anunţ oficial în legătură cu viitorul "Next Star"
Sursa foto: Foto: Gabriela Arsenie

Dupa ce a adus in fata telespectatorilor sute de copii talentati, "Next Star" va continua sa puna in lumina reflectoarelor si sa deschida drumul spre celebritate celor mai tinere talente din tara si nu numai.

Formatul se va regasi in continuare in grilele de programe ale Antenei 1, in aceeasi formula ca si pana acum.

Juriul este pregatit sa descopere si sa incurajeze noi generatii de talente, gata oricand sa devina staruri veritabile ale industriei de divertisment.

"Am stabilit inca din timpul filmarilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul ca "Next Star" urmeaza sa ia o pauza. "Next Star" este un talent show avand la baza un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format international , a functionat continuu (au existat intotdeauna doua sezoane pe an, atat in toamna, cat si in primavara). Am mers fara oprire timp de 3 ani pentru ca show-ul a fost o surpriza inca din primul sezon si a crescut, a tot crescut, iar noi nu am vrut sa oprim valurile de copii talentati care veneau luna de luna la castinguri. O pauza a unui proiect este intotdeauna necesara si binevenita. In cazul nostru, asteptam noile generatii de copii senzationali, pe care sa ii aducem in fata publicului in viitoarele sezoane Next Star. Pana atunci, suntem alaturi unii de altii - echipa si protagonistii - in noi proiecte la Antena 1"... - Dana Mladin, producator general Next Star.

×
Subiecte în articol: Next Star antena 1 dana mladin