x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bianca și Sorin trăiesc prima noapte de dragoste pe „Insula iubirii”

Bianca și Sorin trăiesc prima noapte de dragoste pe „Insula iubirii”

31 Iul 2017   •   12:55
Bianca și Sorin trăiesc prima noapte de dragoste pe „Insula iubirii”

"Insula iubirii” va aduce noi schimbări în rândul concurenților care avansează în relațiile cu ispitele. Bianca va lua o decizie pe care i-o va comunica lui Sorin, iar relația lor se va consuma asumat. Ce mărturisiri va face ea după noaptea de dragoste petrecută cu ispita, care sunt bucuriile ei de acum, dar și temerile pentru momentul când va părăsi insula, telespectatorii vor afla luni, 31 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Nico, Raul, Robert, Alexandra, Diana, Andy, Sorin, Bianca, vor merge să sară cu parașuta, eveniment care va aduce multe emoții, dar și eliberare. Tot în acest episod, concurenții vor pleca la dream date-uri, urmând să petreacă o noapte cu ispita preferată în alt resort și tot acum vor avea loc și întâlniri între rivali sau rivale, ispite și parteneri, la ceremoniile focului.

Andy și Diana merg la dream date, iar în cameră se va întâmpla ceva complet neașteptat între ei, care o va lua prin surprindere pe concurentă și o va dezamăgi. Ce îi va propune Andy să facă în seara respectivă, fanii emisiunii vor vedea în cel de-al paisprezecelea episod al „Insulei iubirii”. Dream date-ul lui Robert și al Alexandrei va lua însă o turnură neașteptată. Ce decizie ia, de această dată ispita, numai luni, de la ora 20:30 la Antena 1.

Alexandra și Maria se întâlnesc cu Radu, la ceremonia focului. Cu această ocazie, ispita este cea care află de la concurentă lucruri neașteptate despre Aurel. Cu informațiile acestea și alte câteva destul de serioase, Maria îl va confrunta pe Aurel. Ce va spune concurentul și cât de grave sunt declarațiile, telespectatorii vor afla luni, la „Insula iubirii”. Mai mult, Aurel se va întâlni și el cu Raul la ceremonia focului, unde va vedea imagini cu Robert și Alexandra sărutându-se. Nicoleta și Cătălin își trăiesc povestea de dragoste și se bucură de o întâlnire romantică, în care își declară intențiile sincere de a fi împreună și după emisiune.

Ce alte surprize mai au loc în Thailanda, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni, de la ora 20:30 într-un nou episod al emisiunii „Insula iubirii”.

 

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii