x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii 5 oferte turistice de Revelion de neratat de la Hello Holidays

5 oferte turistice de Revelion de neratat de la Hello Holidays

07 Noi 2022   •   16:43
5 oferte turistice de Revelion de neratat de la Hello Holidays
Sursa foto: www.helloholidays.ro

Nu ai planuri pentru Revelion? În cazul acesta, nu îți face griji: avem recomandările potrivite. Când ai petrecut ultima dată Revelionul în afara țării?

Îți prezentăm în continuare câteva oferte revelion 2022-2023 de la Hello Holidays pe care sigur nu le poți refuza.

 

Revelion 2022 -  Belgrad, 4 zile, cu autocarul

 

Dacă îți dorești o destinație aproape de țara noastră, atunci Belgrad este una dintre cele mai bune alegeri. Această ofertă turistică include transportul cu autocarul, 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, ghid însoțitor și vizite în Timișoara, Belgrad și Sibiu. Ai posibilitatea de a alege și excursii opționale, dacă vrei să vizitezi cele mai populare obiective turistice din zonă, iar în noaptea de Revelion poți alege să sărbătorești cum dorești sau poți opta pentru o cină festivă organizată.

 

Revelion Grecia - Paralia Katerini, 4 nopți, cu autocarul

 

Superba Grecie este încântatoare în orice anotimp. De aceea, îți propunem un sejur în care nu doar vei petrece Revelionul în această locație de vis, ci vei avea și ocazia să vizitezi câteva dintre cele mai populare atracții turistice. Itinerariul turistic este următorul: București-Paralia Katerini-Meteora-Edessa-Olimp-Salonic-București. Acest pachet turistic include patru nopți de cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun, transportul cu autocarul, însoțitor de grup din partea agenției, turul orașului Salonic. Poți achiziționa excursii opționale.

 

Revelion Skopje - 5 zile, cu autocarul

 

Ai vizitat vreodata Macedonia de Nord? Dacă nu, Revelionul este momentul perfect. Îți propunem un sejur de sfârșit de an care îți da șansa să vizitezi cele mai frumoase obiective turistice din țară și nu numai. Pachetul turistic include patru cazări cu mic dejun în hotel de 4 stele, ghid însoțitor, transportul cu autocarul și vizite la Skopje și Sofia. De asemenea, ai posibilitatea de a alege excursii opționale, contra cost, la cele mai importante obiective turistice din zonă. Cu siguranță va fi una dintre cele mai frumoase experiențe de anul acesta și vei începe anul 2023 cu forțe proaspete.

 

Revelion 2023 Istanbul - 5 zile, cu autocarul

 

Nu puteam să nu îți recomandăm și Istanbul, deoarece este o destinație încântătoare în orice anotimp. Acest pachet turistic include transportul cu autocarul, ghid însoțitor din partea agenției, 4 nopți de cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus și deplasări pietonale la cle mai importante obiective turistice din Istanbul. Pentru seara de Revelion, poți opta pentru o cină festivă la un resturant local sau pentru o cină festivă pe un vas de croazieră pe Bosfor, ambele opțiuni contra cost ori poți alege cum vrei să petreci noaptea dintre ani.

 

Revelion 2023 Atena - 7 zile, cu autocarul

 

Capitala Greciei este superbă, așa că sigur o să îți placă să petreci Revelionul aici. Astfel, îți propunem acest pachet turistic, care include transport cu autocarul, 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele, 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele și ghid însoțitor. De asemenea, poți achiziționa și diverse excursii opționale la cele mai populare obiective turistice.

 

Sperăm că ți-au plăcut recomadările și că vei alege una dintre aceste oferte pentru Revelion!

 

×
Subiecte în articol: oferte turistice revelion