x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Atenție unde călătoriți ! Furtuni și grindină în Grecia

Atenție unde călătoriți ! Furtuni și grindină în Grecia

19 Iul 2021   •   12:10
Atenție unde călătoriți ! Furtuni și grindină în Grecia

Serviciul elen de meteorologie a emis o avertizare de precipitații abundente, furtuni însoțite de grindină și intensficări ale vântului. Acestea vor afecta centrul și nordul Greciei, mai ales în regunile Epr, vestul și centrul Macedoniei, Tesalia, insulele Sporade şi părţile de nord ale regiunii Attica şi insulei Evia, în zilele de luni și marți, transmite MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) şi Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088).

Totodată, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, pot suna la telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă (+306978996222) şi Consulatului General al României de la Salonic (+306946049076).

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rohttps://ec.europa.eu/consularprotection/travel-advice_enwww.meteoalarm.euwww.mae.ro. Cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs).

×
Subiecte în articol: grecia