x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Îndeplinirea tuturor dorințelor. Locul din România binecuvântat de Dumnezeu

Îndeplinirea tuturor dorințelor. Locul din România binecuvântat de Dumnezeu

de Redacția Jurnalul    |    08 Mar 2023   •   20:20
Îndeplinirea tuturor dorințelor. Locul din România binecuvântat de Dumnezeu
Sursa foto: spynews

Despre un loc din România se spune că ar fi binecuvântat de Dumnezeu iar toate dorințele pe care le spui când ajungi aici ți se vor îndeplini.

În urmă cu câțiva ani s-a petrecut o minune, astfel că mulți călători vin acum să se roage pentru a li se rezolva problemele ori pentru a reuși în ceea ce își doresc, relatează spynews.ro.

La biserica rupestră de la Șinca Veche, ori Templul Ursitelor, din județul Brașov vin oamenii, în dorința de a-și găsi alinare pentru necazurile lor dar și pentru a-i cere lui Dumnezeu sănătate, viață lungă, fericire. Ei spun că rugăciunile le sunt ascultate și își găsesc rezolvare la problemele pe care le au. 

Unii povestesc lucruri inexplicabile pe care le-au văzut, cum sunt fasciculele de lumină care apar și dispar sau energia pe care o simt.

Biserica are două încăperi mici cu ferestre, un altar și o turlă deschisă prin care intră razele soarelui. Istoricii spun că aceasta a fost un templu dacic, vechi de 2000 de ani, însă nu au fost găsite documente care să ateste originea lăcașului de cult. 

„Deasupra pronaosului e o scobitură rotundă, ca pentru semicalota Pantocratorului. Ea răzbește până la suprafața pământului. O deschizătură din această scobitură boltită era îndreptată spre naos, așa că ziua, aceste două despărțituri primeau lumina de sus, prin spărtura largă, care nu era înainte cu câțiva ani.

În pereți, ici-colo, pot fi văzute scobituri puțin adânci, care au de cele mai multe ori formă circulară. Foarte probabil că altădată vor fi servit drept cadre de icoane”, scrie Ștefan Meteș, pe site-ul sincaveche.ro.

 
×