x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

11 Feb 2007   •   00:00
OFERTA - Martisor de lux la Praga
In luna martie, doamnele se pot rasfata cu o vacanta la Praga. Un sejur de trei zile, cu avionul, cazare in camera de lux si mic dejun, costa 510 de euro. Pachetul, oferit de CMB Travel, include un program special de ingrijire si relaxare - baie cu plante aromatice si o procedura la spa cu masaj si tratament.

BULGARIA - Pasti la Nisipurile de Aur
Turistii pot petrece sarbatoarea Invierii Domnului in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, cu 98 de euro de persoana. Pachetul cuprinde trei nopti de cazare cu masa in regim all inclusive, transport cu autocarul si deplasare la Varna pentru slujba de Inviere. Pentru cina festiva, cu program folcloric, turistii vor plati in plus 25 de euro.

IN TOP - Franta, cea mai vizitata tara in 2006
Franta a fost, in 2006, tara cea mai vizitata din lume, primind peste 78 de milioane de turisti, cu 2,7% mai multi decat in 2005. Statul francez a incasat circa 35 miliarde de euro anul trecut din turism, situandu-se pe locul trei in lume dupa SUA si Spania la acest capitol. Circa 75% din numarul total de turisti straini care au vizitat Franta in 2006 au fost europeni.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie