x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Legături directe pe calea ferată cu litoralul până la mijlocul lunii septembrie

Legături directe pe calea ferată cu litoralul până la mijlocul lunii septembrie

26 Aug 2021   •   16:52
Legături directe pe calea ferată cu litoralul până la mijlocul lunii septembrie
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători asigură legături directe cu stațiunile de la Marea Neagră până pe 15 septembrie, anunță reprezentanții companiei feroviare. Decizia a fost luată deoarece programul Trenurile Soarelui se încheie pe 6 septembrie.

CFR Călători asigură până la data de 15 septembrie continuitatea călătoriei până la Mangalia prin menținerea unor legături cu trenuri directe din București Nord, Iași și Suceava sau prin asigurarea legăturii din București Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Beclean pe Someș, Sighetu Marmației, Bistriția Nord, Cluj Napoca, Brașov, Arad, Craiova.

Decizia a fost luată deoarece programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie,

Ca urmare, până la data de 15 septembrie, vor avea circulația prelungită până la Mangalia, fără ca pasagerii să fie nevoiți să coboare în stația Constanța, șase trenuri care leagă capitala și orașele Iași și Suceava de sudul litoralului.

Conexiunea dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte 7 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens). După data de 15 septembrie, legătura cu Constanța se va menține atât cu trenuri directe din Brașov, Iași și Suceava, cât și prin trenurile cu schimbare în București Nord dinspre marile orașe din țară.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cfr marea neagră litoral