x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii "O săptămână la munte" pentru tot românul

"O săptămână la munte" pentru tot românul

de Simona Chiriac    |    07 Oct 2010   •   00:00

Pentru a putea oferi şansa unui sejur minim de vacanţă pentru tot românul afectat de criza economică, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism îi încurajează pe turiştii români  să-şi petreacă vacanţele în România, beneficiind de condiţii cât mai avantajoase, în cadrul programului "O săptămână la munte", care se va derula în acest an în perioada septembrie - decembrie.

"Scopul nostru este facililitarea dreptului la odihnă a unui numar cât mai mare de turişti, o mai mare accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turiştii români printr-o ofertă specială, cu tarife avantajoase  şi o utilizare mai eficientă a capacitaţilor hoteliere din România", susţine Corina Martin, preşedinte ANAT. Ca urmare a experienţelor din ediţiile anterioare, cele două asociaţii profesionale şi-au dat din nou mâna, în interesul turistului român.

Programul "O săptămână la munte 2010" este promovat de FPTRîmpreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în cadrul campaniei "Turist în România" şi face parte şi din Campania "Vacanţa în ţara mea", derulată şi promovată de ANAT.

Ca şi la ediţiile precedente, este bine de ştiut că tarifele speciale sunt valabile pentru un sejur de 5 nopţi, care începe duminica şi se termină vinerea, în perioada septembrie-decembrie 2010, nu se comercializează camere în regim de single şi nu se valorifică partaje.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele: la hotel, vilă, pensiune, cabană 2 stele: 158 lei / sejur, la hotel, vilă, pensiune, cabană 3 stele: 258 lei / sejur, la hotel, vilă, pensiune 4 stele: 358 lei / sejur.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. Până acum, în acest program s-au înscris 48 societăţi hoteliere din zona montană, care au pus la dispoziţie peste 2970 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 15 serii, circa 45.000 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte la tarife atat de avantajoase.

×
Subiecte în articol: descoperă românia