x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Prețurile scad cu până la 70% pe litoral de la 1 septembrie

Prețurile scad cu până la 70% pe litoral de la 1 septembrie

19 Aug 2021   •   15:11
Prețurile scad cu până la 70% pe litoral de la 1 septembrie

Prețurile pe litoralul Mării Negre vor scădea cu până la 70% de la 1 septembrie, față de vârful sezonului, prin programul "Litoralul pentru toţi", transmite Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Astfel, costurile la hoteluri vor începe de la 36 de lei pe noapte.

Programul "Litoralul pentru toţi" se desfășoară în perioada 1 - 30 septembrie. Sunt 42 de hoteluri participante, între două și patru stele, cu 3.400 de locuri/noapte care vor fi vândute prin agențiile de turism sau direct.

"Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie", spune Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv FPTR.

Cel mai ieftin pachet prin program, fără mic dejun, este la un hotel din Saturn. Un sejur pentru două persoane este de 72 lei/noapte pentru minimum 5 nopți. 

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, de patronatele hoteliere autohtone.
 

×
Subiecte în articol: litoral