x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Prima Cupă la Fotbal pe gheață, cu Helmuth Duckadam

Prima Cupă la Fotbal pe gheață, cu Helmuth Duckadam

de Diana Scarlat    |    03 Mar 2019   •   07:25
Prima Cupă la Fotbal pe gheață, cu Helmuth Duckadam

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac lansează o nouă provocare: începând cu 9 martie, orice echipă de forbal din țară se poate înscrie la Gala Fotbalului Românesc, pe gheață, cu Helmuth Duckadam în rol de arbitru. Este primul eveniment de acest fel organizat în România și în sud-estul Europei, care se va desfășura etapizat, până pe 23 martie. Gala este organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal.

 

Lansarea “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam” se va desfăşura sâmbătă, 9 martie, în cadrul spectacolului realizat de DJ Arias, în restaurantul Hotelului de Gheaţă. Până pe 18 martie, echipele de fotbal din România se pot înscrie la competiţie, organizatorii urmând să aleagă, în data de 19 martie, cele şase participante la preliminarii. Primele faze eliminatorii ale competiţiei se vor desfăşura în zilele de 21 şi 22 martie, la Avrig, cele mai bune două echipe urmând a urca la Bâlea Lac, pentru disputarea finalei galei (23 martie).

 

Ceremonia de încheiere a “Bergenbier - Gala Fotbalului Românesc, cu Helmuth Duckadam” se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig, evenimentul fiind organizat în cadrul Programului “Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”. Vor participa personalităţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, artişti şi diverşi reprezentanţi ai divertismentului românesc, reprezentanți ai sponsorilor şi ai colaboratorilor proiectului, alături de alţi invitaţi.

×