x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii S-au reluat cursele aeriene de pe Aeroportul Cluj spre Birmingham

S-au reluat cursele aeriene de pe Aeroportul Cluj spre Birmingham

05 Aug 2021   •   17:03
S-au reluat cursele aeriene de pe Aeroportul Cluj spre Birmingham

 Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a anunțat că au fost reluate cursele regulate spre Birmingham.

„Compania aeriană Wizz Air reia zborurile regulate spre Birmingham, începând de astăzi, 5 august 2021, cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică”, au transmis reprezentanții aeroportului clujean.

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Cluj, Wizz Air asigură conexiunea cu Marea Britanie, prin zborurile regulate către Birmingham, Doncaster Sheffield, cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, și Londra Luton, cu 7 frecvențe săptămânale, în fiecare zi a săptămânii.

Până la sfârșitul anului, operatorul aerian mai are programată spre reluare și destinația Liverpool, din data de 5 octombrie 2021.

„Reamintim și faptul că, începând cu data de 2 august 2021, au fost modificate condițiile de călătorie spre Marea Britanie. Astfel, persoanele vaccinate vor fi scutite de obligația autoizolării după sosirea pe teritoriul britanic, însă râmâne obligatoriu testul care trebuie efectuat înaintea călătoriei şi de asemenea testul PCR necesar a fi efectuat a doua zi după sosirea pe teritoriul britanic. Marea Britanie se apropie de așa numita - 75% din populație vaccinată cu cel puțin 1 doză din vaccinurile de la BioNTech/Pfizer şi Oxford/AstraZeneca și 60% din populație vaccinată cu ambele doze – potrivit căreia, în condițiile mai sus menționate, este în curs de atingere un număr suficient de indivizi protejaţi împotriva unei anumite infecţii, iar acest fapt acţionează ca barieră pentru a împiedica virusul să se răspândească”, au mai anunțat reprezentanții Aeroportului Cluj.

×
Subiecte în articol: curse aeriene aeroport cluj