x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top 7 destinaţii colorate din SUA

Top 7 destinaţii colorate din SUA

24 Iul 2018   •   13:43
Top 7 destinaţii colorate din SUA

Vara această, bucură-ţi ochii şi inima cu o invazie de culori de-a lungul Statelor Unite ale Americii. Elite Daily prezintă unele dintre cele mai colorate destinaţii din SUA.

1. South Beach, Miami

Acest oraş este colorat mulţumită artei care-l străbate, plin de nuanţe de galben şi portocaliu. Maşinile clasice şi vederile spre mare fac din South Beach un loc superb pe care nu trebuie să-l ocoleşti.

2. Old San Juan, Puerto Rico

Old San Juan este un oraş frumos, plin de culori pastelate şi plaje albe. Mici magazine cu flori completează peisajul, iar standurile cu fructe contribuie la frumuseţea oraşului.

3.  North Shore, Oahu, Hawaii

Că tot a venit vorba de fructe, niciun oraş nu se apropie de frumuseţea şi mulţimea de fructe din North Shore, Oahu. Oraş plin de magazine colorate, standuri cu fructe, plăci de surf şi camioane cu creveţi. Poţi să găseşti o mulţime de peisaje colorate şi poţi avea nişte experienţe incredibile.

4. Charleston, South Carolina

Una dintre destinaţiile clasice când vine vorba de o baie de culori este Charleston, South Carolina. Case colorate, ananaşi în faţa uşilor, ca un semn de “Bun venit!”, sunt o mulţime de locuri care merită fotografiate.

5. Palm Springs, California

Întregul oraş este plin de culori aprinse, care îţi vor oferi o stare generală de bine.

6. New Orleans, Louisiana

Un loc cu cea mai frumoasă colecţie de lumini şi culori aprinse. Ascultă jazz, pune-ţi o pereche de ochelari şi ieşi la pas prin New Orleans.

7. San Francisco, California

Oraşul este cunoscut pentru străzile pline de clădiri colorate, lipite unele de altele. Un loc care te va încărca cu energie.

 

×
Subiecte în articol: sua vacanta destinaţii