x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top destinaţii de iarnă

Top destinaţii de iarnă

17 Noi 2015   •   17:40
Top destinaţii de iarnă

Vacanţa de iarnă este la câteva zile distanţă iar dacă nu v-aţi hotărât încă unde să o petreceţi, vă puteţi alege una din destinaţiile considerate perfecte pentru sezonul rece.

Iar primul cel mai bun loc este Rovaniemi, în Finlanda, unde îl puteţi vizita pe Moş Crăciun chiar la el acasă. Aici vă puteţi plimba cu sania trasă de reni şi vă puteţi bucura munţii de zăpadă.

Destinatia este ideală atât pentru pentru copii cât şi pentru adulţi. Atenţie însă, aici chiar este foarte frig. La fel de frig este şi în Abisko, Suedia. Este locul perfect pentru iubitorii iernilor geroase.

Timp de câteva săptămâni, în decembrie şi ianuarie, soarele nu rasare, dar intunericul vă permite să admiraţi aurora boreală. Aici puteţi schia în condiţii excelente. Capitala Greciei, Atena, este pe locul 3 în top. Locaţia este ideală iarna, mai ales că nu este plină de turişti.



Astfel, puteţi explora şi descoperi în amănunt istoria şi cultura ţării. Iubitorii de poveşti pot opta să meargă în această iarnă în ţara lui Hans Cristian Andersen, la Copenhaga. Dar dacă încercaţi să fugiţi de ger şi viscol, atunci Andalucia, Spania, este locul ideal pentru vacanţa de iarnă.

Aici, vremea este calduţă, cazarea destul de ieftină şi fluxul de turişti mai redus. Puteţi vizita catedrala din Sevilla sau moscheea Alhambra şi vă puteţi bucura din plin de abundenţa de baruri şi restaurante, dar şi de viata de noapte.

×