x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii UPDATE Blue Air anunţă deschiderea unor noi rute

UPDATE Blue Air anunţă deschiderea unor noi rute

05 Aug 2021   •   15:18
UPDATE Blue Air anunţă deschiderea unor noi rute

Wizz Air anunţă două zboruri noi din București, spre Insulele Canare și din Cluj spre Danemarca. Primul zbor Cluj-Napoca - Billund (Danemarca) va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie.

Va fi un zbor săptămânal în ziua de sâmbătă pentru Gran Canaria și două zboruri săptămânale, miercuri și duminică, pentru Billund.

Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie.

Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Iași. Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este primul zbor operat din România către insulă.

Aceste două noi destinații sunt unice pentru cultura, natura și ospitalitatea lor, afirmă compania aeriană: „Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb și satele pitorești, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei și o destinație preferată de turiști pe tot parcursul anului. Orașul Billund găzduiește al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca și este un punct de atracție pentru divertisment în Europa, oferind atracții pentru toți membrii familiei”.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute de pe aeroporturile din România către destinații din Danemarca și Spania. Prin aceste noi rute din București către Gran Canaria și din Cluj-Napoca către Billund, Wizz Air pune la dispoziția românilor mai multe destinații de vacanță”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Blue Air anunţă până la 3 zboruri săptămânale directe între Iași și Dublin, începând cu 19 decembrie 2021.

Începând cu 19 decembrie 2021, Blue Air va avea două zboruri săptămânale între Iași și Dublin, în zilele de miercuri și duminică.

Din iunie 2022, un alt zbor, pe aceeași rută, va fi introdus în ziua de vineri.

Prețurile biletelor încep de la 39,99 euro pe segment, iar rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va avea o bază prmanentă în Iași începând cu vara anului 2022, planificând să opereze zboruri directe din Iași către destinații ale Europei precum Londra - Heathrow, Dublin, Barcelona, Roma, Paris - Charles de Gaulle.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: blue air