x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii WEBCAM. In curand, se va putea schia si in statiunea Păltiniş! VEZI IMAGINI LIVE

WEBCAM. In curand, se va putea schia si in statiunea Păltiniş! VEZI IMAGINI LIVE

19 Noi 2016   •   16:47
WEBCAM. In curand, se va putea schia si in statiunea Păltiniş! VEZI IMAGINI LIVE
Sursa foto: facebook.com/ArenaPlatosPaltinis
La Păltiniş, in judetul Sibiu, a nins în ultimele zile, iar stratul de zăpadă depus este unul consistent. La Arena Platos au fost puse în funcţiune şi tunurile de zăpadă pentru ca pârtiile să fie pregătite pentru schiat.
 
Reprezentanţii complexului de schi vor să deschidă chiar de la 1 decembrie aşa că se lucrează intens, scrie sibiu100.ro.
 
 
“Profităm de fiecare clipă, din fericire a nins şi natural însă am pus în funcţiune şi tunurile de zăpadă şi aşteptăm să ţină vremea cu noi să putem deschide cât mai repede. Există deja un strat consistent de zăpadă pe pârte, am introdus şi ratrack-ul pe pârtie, ceea ce e un lucru bun. Ţine doar de vreme, să se păstreze temperaturile scăzute să putem să continuăm să facem zăpadă. Noi ne dăm toată silinţa şi sperăm să pornim instalaţiile de transport ep cablu din 1 decembrie, poate chiar 30, măcar o pârtie.” a declarat Ioan Chitea, reprezentant al Comlexului de Schi Arena Platoş.
 
 
Cei mai nerăbdători au şi testat deja zăpada de pe pârtie, dar cu săniuţa. Veştile de la meteorologi sunt bune, cel puţin pentru zilele următoare, temperaturile se menţin scăzute la munte şi este posibil să mai şi ningă.
 

În Azuga, sezonul de schi s-a deschis cel mai devreme în ultimii 15 ani. Pe pârtia pentru începători, zăpada artificială măsoară deja 30 de centimetri.

Citeste si WEBCAM. Stațiunea din România unde sezonul de schi s-a deschis deja! IMAGINI LIVE DE LA MUNTE

Cu puţin ajutor din partea tunurilor de zăpadă, pârtiile sunt în condiţie perfectă pentru a primi schiori şi snowboarderi. E o surpriză plăcută pentru pasionaţii sporturilor de iarnă, care pot să alunece pe zăpadă încă de la jumătatea lunii noiembrie. Şi administratorii şi monitorii sunt încântaţi.

CLICK PE FOTO, PENTRU GALERIE FOTO

 
sibiu100.ro

×