x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum să alegi saltele pat ideale pentru noul tău dormitor?

Cum să alegi saltele pat ideale pentru noul tău dormitor?

05 Iul 2023   •   10:17
Cum să alegi saltele pat ideale pentru noul tău dormitor?

Atunci când planificăm sau începem o renovare a casei, avem mereu de-a face cu sarcini dificile.

Pentru majoritatea persoanelor, renovarea, deloc surprinzător, creează multă anxietate și nu toată lumea este capabilă să ducă această sarcină până la sfârșit. Dar chiar dacă ai fost cufundat în reparații la casă de luni de zile, amintește-ți de bucuria pe care o vei experimenta în casa ta nouă sau complet renovată. Și nu uita să rezolvi problemele în consecință, pentru a evita stresul inutil și situațiile incomode. Imaginează-ți că trebuie să-ți redecorezi dormitorul. Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea unei saltele pat perfecte. Experții Askona îți vor împărtăși modalitatea de a alege salteaua ideală pentru noul tău dormitor.

Potrivit specialiștilor de la Askona, un dormitor este cel mai important loc din casă. Acesta ar trebui să fie aranjat într-o manieră care să permită ocupantului să se relaxeze cât mai mult și să doarmă adecvat. Prin urmare, ar trebui să iei în considerare toate detaliile și să alegi o saltea și un pat fără reproș, în primul rând. De altfel, o saltea este mult mai importantă decât un pat, pentru că pe ea dormim. Alegerea unui pat de înaltă calitate cu o saltea greșită poate provoca mai mult rău, așa că atunci când vine vorba de produse pentru somn, nu ar trebui să fii zgârcit cu banii.

O saltea adecvată îmbunătățește somnul, cheia unui stil de viață sănătos. Multe boli musculo-scheletice, cardiace și alte boli interne sunt agravate de somnul deficitar sau insuficient. Orice medic vă va recomanda mai întâi să aveți o dietă sănătoasă și să dormiți mult.

Asta este fundamental!

Prin urmare, este foarte important să aveți la dispoziție o saltea potrivită.

Atunci când alegi saltele pat, ar trebui să acorzi atenție maximă dimensiunii zonei de dormit. Dimensiunea zonei de dormit este dimensiunea saltelei și ar trebui să fie cu 15 cm mai mare decât înălțimea persoanei care va dormi pe ea. Fiecare model de saltele pat au propriul nivel de fermitate. Acest nivel poate fi ferm, moale sau mediu. Există saltele pat cu arcuri și fără arcuri. Saltelele diferă și în funcție de umplutură (naturală, artificială sau combinată). De asemenea, există mult mai multe diferențe esențiale, pe care experții Askona vor fi bucuroși să le împărtășească în mod individual.

O saltea este o investiție pe termen lung, la fel ca și renovarea, așa că ar trebui să îți faci timp pentru a lua o decizie finală. Totul este individual, așa că ascultă-ți inima. Deoarece Askona oferă clienților săi tot ce este mai bun la prețuri accesibile, mii de familii fericite din întreaga lume au găsit un mediu de dormit sănătos cu Askona.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: saltele