x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobilier şi accesorii pentru bibliotecă

Mobilier şi accesorii pentru bibliotecă

de Maria Enadie    |    21 Noi 2009   •   00:00
Mobilier şi accesorii pentru bibliotecă
Sursa foto: /

Dacă ai la dispoziţie spaţiu, iar lectura face parte din stilul tău de viaţă, atunci vei putea să dedici o cameră întreagă bibliotecii. La proporţii mai mici, o etajeră şi un fotoliu vor asigura esenţialul pentru amenajarea unui spaţiu de relaxare şi lectură într-un colţ al livingului sau al biroului.



Acest colţişor al casei, odată realizat, te va atrage irezistibil, dimineaţa să răsfoieşti presa cu cafeaua alături sau să-ţi petreci după-amiezile cu o carte sau cu o revistă în braţe şi cu căştile pe urechi. Iarna, când serile sunt lungi, cu atât mai folositor ţi se va părea colţişorul tău de visare.

INGREDIENTE PENTRU LECTURĂ

Plasează fotoliul lângă o fereastră - lumina naturală este cea mai bună. Dacă îţi place ideea acestui refugiu în propria casă, atunci putem trece şi la accesorii "profesionale": un puf pentru sprijinirea picioarelor şi un pled pufos pentru încălzirea lor; o măsuţă şi un suport pentru reviste; un lampadar sau o veioză, dacă citeşti după lăsarea serii (cu picior articulat, abajur deschis etc.); un suport haios pentru cărţi. Iar pentru atmosferă - plasează undeva şi pick-up-ul vechi, şi colecţia de discuri cu muzică clasică.

×
Subiecte în articol: cumparaturi